Het gezicht achter…

 

Wie is wie? De fermenteerchef!Peru en Bolivia 884

Mijn naam is Tynke.  Begonnen met fermenteren in de altijd net te kleine keuken, recepten niet altijd volgend wat vaak op een mislukking uitliep maar heel soms tot iets heel lekkers, met net iets te weinig opbergmaterialen en slechte werkmaterialen, vaak veel te veel makend 2 liter  maar wel al heel enthousiast over de gemaakte producten! Met een paar  huis tuin en keuken ingrediënten lukte het mij al om de mooiste producten op een hele natuurlijke wijze te maken. Zoeken naar de juiste ‘tools’ voor een leuk prijsje vond ik lastiger. Waar koop je in vredesnaam een kaasdoek? Wat is het verschil tussen alle bestaande doeken en welke moet ik hebben? Waar haal ik stremsel vandaan? Op welk adresjes kan ik rauwe melk kopen? Ja, op de boerderij maar waar is die dan?! Al die zaken deden mij besluiten om de fermenteerwinkel te beginnen. De plek om alle benodigheden te kopen om thuis aan de slag te gaan.  Ik wens je heel veel plezier toe!